PRIMA PAGINA»MEMBRII FONDATORI»VALMED FREEMEX SRL

VALMED FREEMEX SRL

S.C. VALMED FREEMEX SRL a fost infiintata in 1994, cu o vasta experienta in piata de retail, direct importator de echipamente avand o retea de distributie si service de peste 150 societati ce acopera tot teritoriul Romaniei.

Firma reprezinta in Romania doua societati cu o experienta indelungata in domeniul caselor de marcat precum SC ORGHTEHNICA JSC si TREMOL LTD unul din cei mai mari producatori din Bulgaria.Raspunzand cerintelor pietei,am dezvoltat diverse programe de cuplare a caselor de marcat cu PC legate de periferice cum ar fi : cititoare de coduri de bare,cantare etc. Totodata oferim solutii complete de gestiune si vanzare pentru supermarketuri,restaurante si bar-uri statii peco si gpl. In portofoliul nostru de produse se gasesc si sisteme tip POS ALL IN ONE,care sunt comecializate cu succes de 7 ani, acestea fiind fabricate in Taiwan.

Utima aplicatie dezvoltata este solutia fiscala pentru statii PECO & GPL. Printre clientii care ne recomanda regasiti DOMO Retail, BRD, Astra Bettings, EURO GSM, Public Bet, Eurocolor, Leonardo precum si reprezentanti ai societatilor de dezvoltare soft precum SPECTRUM, MAGISTER SOFTWARE, MENTOR, CIEL.

Dupa intrarea in vigoare a Ordonantei de Urgenta 28/1999 societatea a fost printre primele 5 societati avizate de MINISTERUL DE FINANTE cu cele doua avize 0008 si 009 din 16.11.1999

De asemenea suntem avizati pentru vanzarea si distributia imprimantelor fiscale precum EPSON TM260..In momentul de fata avem peste 30 echipamente avizate de Ministerul de Finante.

Asiguram piese de schimb si service pentru toate produsele comercializate de catre SC VALMED FREEMEX S.R.L.

ALTE SUBIECTE

Obiectivele ADAMEF

Initierea de discutii si dezbateri cu autoritatile centrale in calitate de asociatie reprezentativa a distribuitorilor autorizati de aparatele de marcat electronice fiscale din Romania.

vezi toate obiectivele
© Copyright ADAMEF 2024. Toate drepturile rezervate.
Realizat de DigitalDynamics