PRIMA PAGINA»TERMENI SI CONDITII

Termeni si conditii

Prin intermediul acestei rubrici, ADAMEF – ASOCIATIA DISTRIBUITORILOR DE APARATE DE MARCAT ELECTRONICE FISCALE stabileste si comunica politica de vizitare si de utilizare a site-ului www.adamef.ro ,  inclusiv cu privire la informatiile si datele solicitate, colectate si prelucrate.

Accesul si utilizarea acestui site presupune, implicit, acceptarea, fara limitari si fara calificari, a termenilor si conditiilor stabilite prin prezenta rubrica.

Continuarea explorarii prezentului site prezuma acordul dumneavoastra privind acceptarea termenilor si conditiilor.


Proprietatea Continutului

Site-ul si tot ceea ce cuprinde acesta, respectiv texte, imagini, logo-uri, grafica, fotografii si oricare alte informatii/materiale prezente pe site se afla in proprietatea si sub drepturile de autor ale Asociatiei si ale membrilor acestora, fiind strict interzisa utilizarea oricarui astfel de continut fara acordul prealabil si scris al Asociatiei.

 

Reguli de utilizare a site-ului:

Site-ul se poate utiliza cu respectarea urmatoarelor cerinte:

  • Copierea, pastrarea, republicarea sau modificarea continutuli acestui site sunt premise doar daca sunt efectuate in scop personal si ne-comercial, conditionat de conformarea la drepturile de autor si la drepturile de proprietate intelectuala cuprinse in continut.
  • Nu sunt premise copierea, modificarea si distribuirea (cu exceptia situatiei mentionata la punctul anterior), transiterea, expunerea, refolosirea si publicarea continutului; nu puteti autoriza si nici acorda o licenta de folosire a site-ului, nu puteti crea lucrari derivate din continut si nu puteti transfera sau vinde continutul fara acordul prealabil, in scris, al Asociatiei.
  • Nu puteti interveni, prin niciun mijloc, in continutul acestui site. Nu sunt premise stergerea sau modificarea materialelor publicate si nici incercarea de a actiona in acest sens.
  • Este interzisa folosirea site-ului pentru a publica si pentru a transmite materiale cu caracter calomniator, vulgar, defaimator, inselator, licentios, abuziv, fals, profanator, pornographic, instigator sau care ar putea crea premisele nasterii unei infractiuni ori a ar putea conduce la atragerea raspunderii civila sau ar putea constitui o incalcare a legii. In ipoteza survenirii oricareia dintre situatiile prezentate, Asociatia va coopera cu autoritatile abilitatea sa aplice prevederile legale si se va conforma oricarei sentinta prin care instanta judecatoreasca ii solicita dezvaluirea identitatii persoanei care ar publica sau ar transmite, prin intermediul site-ului, materiale/informatii de natura celor de mai sus.
  • Nu se permite utilizarea site-ului in scopuri publicitare decat cu acordul prealabil, expres si in scris, al Asociatei.

 

Disponibilitatea site-ului

Asociatia isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Asociatia nu este raspunzatoare fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie, pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Totodata, Asociatia poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii se aplica incepand cu momentul in care au fost facute publice prin publicarea pe acest site si nu au caracter retroactiv.

 

Prezenta unor link-uri cu trimitere catre alte site-uri

Prezentul site poate contine si link-uri care trimit utilizatorul catre un alt site apartinand fie Asociatiei, fie care sunt operate de catre o terta parte decat Asociatia. Accesarea unor astfel de link-uri este optiunea utilizatorului, cu mentiunea ca Asociatia nu este raspunzatoare pentru continutul, confidentialitatea, functionalitatea si securitatea acestor site-uri.

In plus, Asociatia nu poate fi facuta raspunzatoare nici daca respectivele site-uri i) contin virsui ori alte elemente cu caracter distructiv, ii) nu ofera un grad adecvat de securitate, iii) contin informatii eronate, incomplete, false, inselatoare, etc, iv) incalca drepturile de autor si/sau de proprietate ale unei terte parti.

Accesarea unui site printr-un asemenea link angajeaza strict raspunderea utilizatorului, acesta fiind singura persoana responsabila pentru eventuale distrugeri, pierderi, cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului.

 

Limitare & Exonerare de raspundere

Asociatia nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Asociatia a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

- acces neautorizat la site sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

- declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

- oricare alta problema legata de serviciile site-ului.

 

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site si postat de catre Asociatie, de catre terti sau de catre utilizatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii prin transmiterea unui email folosind serviciul pus la dispozitie, pe site, de catre Asociatie.

 

Confidentialitate

Prin accesarea/utilizarea site-ului www.adamef.ro , ADAMEF – ASOCIATIA DISTRIBUITORILOR DE APARATE DE MARCAT ELECTRONICE FISCALE poate inregistra informatii sau date personale necesare vizitarii, accesului ori abonarii, oferite in mod voluntar.

“Datele personale” sunt acele date unice individuale, referitoare la nume, adresa, numar de telefon, adresa electronica, semnatura. Periodic, este posibil sa va solicitam prin site-ul nostru informatii personale pentru a va putea trimite materialele solicitate, a va raspunde la intrebari sau a va furniza informari.

Conform conditiilor legale privind privind protectia datelor cu caracter personal, nu vom dezvalui, fara autorizare, nici o informatie referitoare la vizitatorii si abonatii nostri. Pe baza consimtamantului expres si neechivoc si doar in limitele legislatiei in vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor dvs. prin oferirea de informatii, este posibil sa oferim astfel de date catre terti (ex: institutii guvernamentale, agentii de stat, furnizori de servicii de marketing, asociatii din domenii conexe).

ADAMEF – ASOCIATIA DISTRIBUITORILOR DE APARATE DE MARCAT ELECTRONICE FISCALE a dezvoltat masuri administrative, fizice si tehnice pentru protejarea informatiilor stocate pe acest site, dar nu i se poate imputa nici o responsabilitate privind securitatea datelor.

Pentru protejarea informatiilor personale, ADAMEF – ASOCIATIA DISTRIBUITORILOR DE APARATE DE MARCAT ELECTRONICE FISCALE utilizeaza tehnologii de criptare pentru anumite tipuri de transmisii coordonate prin acest site. Cu toate ca oferim aceste tehnologii, alaturi de alte masuri de protectie a datelor personale, si asiguram securitatea corespunzatoare, nu garantam ca informatiile transmise prin Internet sunt securizate, sau ca aceste transmisii nu vor fi intarziate, intrerupte, interceptate sau nu vor prezenta erori, din motive care nu tin de ADAMEF.

Comunicari sau materiale pe care le transmiteti pe acest Site, precum intrebari, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate ca neconfidentiale si neprotejate de drepturi de proprietate intelectuala determinate.


INFORMARE DETALIATA CU PRIVIRE LA DREPTURILE PERSOANEI VIZATE, IN CONF. CU PREVEDERILE ART. 12-18 DIN Legea 677/2001 modificata

ADAMEF prelucreaza date cu caracter personal in vederea indeplinirii unor operatiuni si scopuri legitime legate in principal de desfasurarea activitatii informare si, in subsidiar, reclamă, marketing si publicitate, precum si statistica.

Prelucrarea datelor a fost inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal, sub nr. 0017749/21.07.2016.

Datele ce urmeaza a fi colectate direct de la dvs. se refera la: nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail, profesie, loc de munca. Informatiile vor fi colectate prin mijloace automate, cu respectarea tuturor restrictiilor de securitate si protectie impuse de lege.
Partenerii ADAMEF vor avea, de asemenea, acces la aceste informatii in vederea realizarii scopului prezentat mai sus. Este posibil ca, in anumite circumstante, sa fie nevoie sa divulgam datele dvs. catre anumite autoritati si institutii de reglementare (inclusiv autoritatile fiscale), catre contabili, auditori, avocati sau alti colaboratori externi ai asociatiei.
Vom putea divulga aceste date ori de cate ori legea o impune, sau in situatia in care acest demers este necesar pentru a ne permite exercitarea drepturilor prevazute de lege in favoarea asociatiei, pentru a actiona in justitie contra oricarei activitati ilegale, sau pentru a proteja interesele asociatiei ori sanatatea oricarei persoane. ADAMEF va putea colecta si stoca aceste informatii in forme diverse (ex., in forma scrisa, electronica, etc.). Acestea vor fi stocate pe intreaga perioada de desfasurare a activitatii asociatiei. Am implementat anumite masuri de securitate pentru a asigura confidentialitatea informatiilor din baza noastra de date, in conformitate cu standardele minime de securitate impuse de legislatia relevanta.
In legatura cu prelucrarea Datelor cu Caracter Personal si in baza conditiilor specificate in legea 677/2001, va puteti exercita oricare dintre urmatoarele drepturi:

  • a. Dreptul de a va accesa Datele cu Caracter Personal;
  • b. Dreptul de a solicita rectificarea, stergerea sau blocarea corespunzatoare a Datelor dumneavoastra cu Caracter Personal; dreptul de opozitie.
  • c. Dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale automate (decizii automate bazate pe prelucrarea datelor prin mijloace automate, in scopul de a evalua anumite aspecte personale);
  • d. Dreptul de a va adresa instantei de judecata in legatura cu orice incalcare a drepturilor dumneavoastra cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal.

Drepturile Dvs. pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise adresate ADAMEF.
Se prezuma ca ati luat la cunostinta de Termenii si Conditiile de accesare a site-ului ADAMEF si confirmati faptul ca ati fost informat cu privire la stocarea/prelucrarea Datelor cu Caracter Personal referitoare la dumneavoastra si consimtiti ca aceste date sa fie utilizate in limitele legale, pe durata de desfasurare a activitatii asociatiei.

 

 

ALTE SUBIECTE

Obiectivele ADAMEF

Initierea de discutii si dezbateri cu autoritatile centrale in calitate de asociatie reprezentativa a distribuitorilor autorizati de aparatele de marcat electronice fiscale din Romania.

vezi toate obiectivele
© Copyright ADAMEF 2024. Toate drepturile rezervate.
Realizat de DigitalDynamics