SINTEZIS

Suntem unul unul dintre principalii furnizori de soluţii informatice complexe dedicate industriei de retail, soluţii bazate pe utilizarea tehnologiei barcode, respectiv pe utilizarea facilităţilor sistemelor moderne de vânzare prin dispozitive dedicate, precum casele de marcat P.O.S. şi alte echipamente specifice.

Istoricul companiei
Sintezis România parte a grupului de firme Sintezis prezent și în Ungaria și Slovacia a luat ființă în 1992.

În primii ani de activitate, Sintezis s-a focalizat pe acoperirea lipsei de echipamente și tehnologii informatice derulând volume considerabile de mărfuri. Am fost cei care ne-am poziționat pe piața din România cu calculatoarele DTK Computer și imprimantele Epson vânzând peste 15.000 unități în 4 ani și ocupând o nișă de piață de 7.8%.

Capacitatea de adaptare la situații noi a făcut ca Sintezis să înțeleagă necesitatea deschiderii unor piețe noi. Astfel, în 1997, profitând de întroducerea caselor de marcat fiscale am deschis rețeaua de distribuție și service pentru OMRON. La scurt timp am realizat livrarea a peste 14.000 de case de marcat fiind al doilea furnizor național la acel moment. Poate această schimbare de portofoliu a fost cea care ulterior a generat noua strategie a firmei Sintezis: cea de integrator de soluții în retail.

Evident, parteneriatul cu IBM și câștigarea a 16 conturi internaționale ne-au poziționat ca leader de piață în acest domeniu complex. Învestițiile în cele 35 de POS-uri și soluții omologate, în dezvoltarea de software dedicat pentru retail și HORECA precum și realizarea unei rețele de service național, a făcut din Sintezis un veritabil partener de afaceri pentru firmele internaționale și naționale din retail.

Principalele etape din viaţa companiei
2012- 2016
După consolidarea parteneriatelor internaționale, ne fixăm atenţia pe distribuţia echipamentelor pentru retail din generaţia nouă. În acest sens am dezvoltat software-ul de retail “MEGASTORE” precum şi o suită de aplicaţii specifice industriei HORECA. In acelasi timp, oferim servicii de consultanta companiilor internationale pentru a-si adapta solutiile fiscale conform legislatiei din Romania.


2003-2011
Sunt anii de consacrare a firmei Sintezis ca integrator şi distribuitor de echipamente şi soluţii de retail.
Câştigând conturi ca REAL Hypermarket, Praktiker, Baumax, Bricostore, notorietatea firmei a crescut şi noi producători mondiali au solicitat parteneriate cu Sintezis.
În acești ani am deschis peste 400 supermarketuri şi am instalat peste 3.000 POS-uri. Am organizat o reţea naţională de service pentru clienţii internţionali şi naţionali.
Am început un proces de investiţii în educaţie şi dezvoltare.


1998-2003
Sintezis a devenit distribuitorul pentru România a firmei OMRON şi am comercializat peste 14.000 de case de marcat fiscale. Am continuat lărgirea portofoliului cu produse noi: Psion, IBM, şi am început localizarea de aplicaţii pentru retail şi Horeca.

Personalul a ajuns la 34 de angajați şi am început reorganizarea

ALTE SUBIECTE

Obiectivele ADAMEF

Initierea de discutii si dezbateri cu autoritatile centrale in calitate de asociatie reprezentativa a distribuitorilor autorizati de aparatele de marcat electronice fiscale din Romania.

vezi toate obiectivele
© Copyright ADAMEF 2024. Toate drepturile rezervate.
Realizat de DigitalDynamics