PRIMA PAGINA»NOUTATI»REZULTATUL EXTRAGERII DIN 18 IULIE 2016 DIN CADRUL LOTERIEI BONURILOR FISCALE

Rezultatul extragerii din 18 iulie 2016 din cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale

In data de 18 iulie 2016 a avut loc o noua extragere din cadrul loteriei bonurilor fiscale, la care au participat bonurile valide emise in luna iunie a acestui an.

Rezultatele extragerii din data de 18 iulie au fost urmatoarele:

Luna castigatoare: 06 - iunie

Ziua castigatoare: 13

Valoarea castigatoare: 678

Sunt asadar castigatoare bonurile emise in data de 13 iunie, care au o valoare de 678 lei.

Este necesar sa verificati doar valoarea fixa inscrisa pe bon, deoarece nu se iau in calcul si zecimalele. Un bon de 678,7 lei ce a fost emis in data de 13 iunie, va fi deci considerat valid si detinatorul are la dispozitie 30 de zile pentru a il depune la un sediu ANAF.

Premiul este de 1 000 000 de lei si va fi impartit la maxim 100 de castigatori. In cazul in care vor fi depuse mai multe de 100 de bonuri fiscale valide, atunci va fi organizata o noua extragere pe baza bonurilor depuse, ramanand astfel un numar de 100 de castigatori.

Va atentionam ca un bon fiscal poate fi considerat valid ca si castigator doar daca are inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu o casa de marcat fiscalizata.

ALTE SUBIECTE

Obiectivele ADAMEF

Initierea de discutii si dezbateri cu autoritatile centrale in calitate de asociatie reprezentativa a distribuitorilor autorizati de aparatele de marcat electronice fiscale din Romania.

vezi toate obiectivele
© Copyright ADAMEF 2024. Toate drepturile rezervate.
Realizat de DigitalDynamics