PRIMA PAGINA»NOUTATI»EXTRAGERE 19 IUNIE 2016 IN CADRUL LOTERIEI BONURILOR FISCALE

Extragere 19 iunie 2016 in cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale

Conform regulamentului, extragerea lunara din luna iunie a avut loc in data de 19 iunie 2016. La aceasta noua extragere au participat doar bonurilor fiscale emise in perioada 1 – 31 mai 2016.

Asadar, rezultatul extragerii din luna iunie 2016 este urmatorul:

Luna castigatoare: 05 - mai

Ziua castigatoare: 20

Valoarea castigatoare: 79

 

Sunt declarate castigatoare bonurile fiscale emise in data de 20 mai, ce au o valoare de 79 lei.

Pentru a verifica daca sunteti castigator este necesar sa va uitati doar la data si la valoarea fixa in lei inscrisa pe bon. Nu se vor lua in calcul zecimalele inscrise. Spre exemplu, un bon de 79,7 lei emis in data de 20 mai, este considerat valid.

Atentie in privinta perioadei de depunere! Aveti la dispozitie un termen de 30 de zile pentru a il depune la orice sediu ANAF.

Va atentionam ca un bon fiscal este considerat valid ca si castigator doar daca a fost emis cu un aparat de marcat electronic fiscalizat. Astfel, bonul fiscal trebuie sa aiba inscrise logotipul si seria fiscala a casei de marcat, data si ora emiterii bonului, precum si numarul de ordine al acestuia.

 

ALTE SUBIECTE

Obiectivele ADAMEF

Initierea de discutii si dezbateri cu autoritatile centrale in calitate de asociatie reprezentativa a distribuitorilor autorizati de aparatele de marcat electronice fiscale din Romania.

vezi toate obiectivele
© Copyright ADAMEF 2024. Toate drepturile rezervate.
Realizat de DigitalDynamics