PRIMA PAGINA»MEMBRII FONDATORI»DANUBIUS EXIM SRL

DANUBIUS EXIM SRL

Danubius Exim este reprezentantul DATECS in Romania din anul 1996

Compania a fost infiintata in 1994 iar astazi este unul dintre liderii pietei echipamentelor fiscale si echipamentelor de plati din Romania.

Avem ca scop furnizarea de servicii de calitate, impunand noi standarde pe piata in care activeaza si depasind asteptarile clientilor si colaboratorilor in domeniul distributiei de case de marcat.


Misiunea companiei: dezvoltarea continua si orientarea inspre inovatie

Portofoliul de produse a fost extins si diversificat constant de-a lungul timpului, de la aparaturi simple precum casele de marcat si imprimantele fiscale, la echipamente complexe, aferente operatiunilor de plati, ce pot satisface chiar si cele mai elevate necesitati de securitate si precizie.

Compania are ca obiectiv ca si pe viitor sa distribuie cele mai performante tehnologii si sa devina un important punct de reper pe piata echipamentelor fiscale si echipamentelor de plati din Romania.


Valorile companiei: flexibilitate, spirit inovativ, stabilitate, performanta, rigurozitate

  • Flexibilitate: suntem deschisi la nou, dar actionam riguros;
  • Spirit inovativ:  oferim clientilor nostri echipamente de ultima generatie;
  • Stabilitate: chiar si in perioada de instabilitate economica, Danubius Exim reprezinta garantia calitatii in domeniul vanzarii echipamentelor fiscale, bancare de tip POS si a serviciilor de mentenanta;
  • Performanta: suntem implicati in toate angajamentele si proiectele noastre, dorim sa ne depasim limitele, ne sustinem si asumam convingerile si incurajam clientii sa-si valorifice la maxim potentialul;
  • Rigurozitate: practicam managementul atat la nivel corporativ, cat si la nivel de proiecte si raspundem prompt in cadrul unui mediu exigent si plin de provocari.

ALTE SUBIECTE

Obiectivele ADAMEF

Initierea de discutii si dezbateri cu autoritatile centrale in calitate de asociatie reprezentativa a distribuitorilor autorizati de aparatele de marcat electronice fiscale din Romania.

vezi toate obiectivele
© Copyright ADAMEF 2024. Toate drepturile rezervate.
Realizat de DigitalDynamics