ANZI SOFT

Infiintata in 1991 cu capital integral romanesc, firma Anzi Soft este specializata in furnizarea de solutii fiscale performante pentru magazine. Începând din anul 1995, Anzi Soft a început dezvoltarea si livrarea către magazine a primelor soluţii informatice dedicate activitaţii de comerţ cu amanuntul. Odata cu schimbarea legislaţiei fiscale în anul 1999, Anzi Soft a devenit primul producator român de module fiscale, omologat de către Ministerul Finanţelor Publice, prin dezvoltarea unui modul fiscal propriu conferind astfel legalitate deplină soluţiilor sale.

Pe parcursul anilor, soluţiile fiscale oferite au fost îmbunătaţite, înglobând atât cerinţele clienţilor cât şi experienţa acumulată de câtre echipa Anzi Soft. Totodată, s-a urmărit şi s-a reuşit diversificarea portofoliului de produse dezvoltand in mod constant suita de aplicatii Anzi Soft astfel incat s-a ajuns in acest moment la performanta de a avea interfatate toate soft-urile de tip ERP importante din segmentul Retail cum ar fi : SAP, Microsoft Dynamics Navision, Socrate, Wiz Count, Senior Software care se adreaseaza clientilor cu cifre de afaceri mai mari, insa integrarea a avut in vedere si soft-uri ca: Win Mentor, Saga, Ciel care vizeaza clienti cu cifre de afaceri mai modeste.

Ca o dovadă a creşterii calităţii produselor livrate, soluţiile fiscale performante de la Anzi Soft au cea mai mare perioadă de garanţie din piaţă.

De asemenea, în ultimii ani, datorită situaţiei financiare solide, Anzi Soft şi-a creditat în mod direct clienţii oferindu-le posibilitatea de a achiziţiona în rate pe perioade de până la doi ani, oricare dintre variantele de solutiile software&hardware.

Actualmente, Anzi Soft oferă soluţii fiscale complexe care includ module fiscale responsabile de tipărirea bonurilor fiscale, numeroase componente software şi o gamă completă de periferice specializate (cum ar fi: POS-uri si monitoare touchscreen, cititoare de cod de bare, cântare cu etichetare si check out, imprimante de cod de bare, terminale mobile de inventariere,.. etc.) şi consumabile. Soluţiile livrate de către echipa Anzi Soft sunt compatibile cu toate programele majore de gestiune.

Prezenţa activă şi neîntreruptă pe piaţa din România, clienţii prestigioşi cat si colectivul în creştere sunt garanţia faptului că Anzi Soft va continua să ofere soluţii fiscale cu un raport preţ/performanţă optim, servicii profesionale de cea mai înaltă calitate şi nu in ultimul rand să reprezinte un partener de încredere pe termen lung!

ALTE SUBIECTE

Obiectivele ADAMEF

Initierea de discutii si dezbateri cu autoritatile centrale in calitate de asociatie reprezentativa a distribuitorilor autorizati de aparatele de marcat electronice fiscale din Romania.

vezi toate obiectivele
© Copyright ADAMEF 2024. Toate drepturile rezervate.
Realizat de DigitalDynamics