PRIMA PAGINA»MEMBRII FONDATORI»ACCORD ELECTRONICS SRL

ACCORD ELECTRONICS SRL

ACCORD ELECTRONICS a fost infiintata in 1998

Societatera are ca principal obiect de activitate fabricarea si distribuirea echipamentelor fiscale si  IT.

ACCORD ELECTRONICS face parte dintr-un grup de companii cu o experienta de 20 ani in domeniu, care activeaza atat in tari membre ale Comunitatii Europene cat si din afara ei.

Vasta sa experienta in domeniul IT, ii permite implicarea in activitati de proiectare, fabricatie si dezvoltare a acestui tip de sisteme, incepand cu aspectul configurarii electronice, pana la proiectarea si implementarea aplicatiilor software.

Astazi, in concordanta cu cea mai recenta legislatie romaneasca, societatea ACCORD ELECTRONICS detine Avizele de Distributie pentru noua tipuri de case de marcat electronice fiscale, majoritatea din familia EUROCASH® si pentru unsprezece  tipuri de P.O.S. (sistem de vanzare compus din Imprimanta fiscala si aplicatie de Front office) si este inregistrata la O.R.D.A., in Registrul National al Programelor de Calculator, cu aplicatii software ce vizeaza domeniile vanzare,gestiune, distributie, administrare, cu aplicabilitate in zona fast-food, restaurante, supermatket, etc.

In momentul de fata ACCORD ELECTRONICS are in derulare peste 100 de contracte privitoare la retele complexe, cu parteneri importanti de pe piata romaneasca si beneficiaza de sprijinul unei retele nationale de delaler-i si societati de service.

Echipamentele noastre pot fi conectate in retea ON LINE / OFF LINE, sau ca imprimanta fiscala, folosind aplicatia noastra software de contabilitate si gestiune, sau aplicatiile partenerilor nostri.

ALTE SUBIECTE

Obiectivele ADAMEF

Initierea de discutii si dezbateri cu autoritatile centrale in calitate de asociatie reprezentativa a distribuitorilor autorizati de aparatele de marcat electronice fiscale din Romania.

vezi toate obiectivele
© Copyright ADAMEF 2024. Toate drepturile rezervate.
Realizat de DigitalDynamics